6.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, martie 19, 2024

Proiecte esențiale pentru dezvoltarea orașului Zimnicea

Sănătate

Consiliul Local Zimnicea a aprobat marți, 7 septembrie 2021, în ședință extraordinară, mai multe proiecte de hotărâri esențiale pentru dezvoltarea viitoare a orașului.
Unul dintre acestea se referă la realizarea unui parc fotovoltaic, amplasat în partea de est a orașului, la o distanță mai mică de 3 km față de stația de transformare. Realizarea unui astfel de proiect va asigura cea mai mare parte a necesarului de energie electrică pentru instituțiile publice, din surse regenerabile.
Alte proiecte aprobate au fost cele legate de indicatorii tehnico-economici actualizați și a devizelor generale actualizate pentru continuarea modernizării celor trei școli aflate în proces de reabilitare și modernizare: Școala Gimnazială „Miron Radu Paraschivescu”, Școala Gimnazială nr.2, și Școala Gimnazială nr.3.
Un alt proiect foarte important vizează Spitalul Orășenesc Zimnicea: este vorba despre aprobarea indicatorilor tehnici ai proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice-Spital Orășenesc Zimnicea”, în faza de Proiect Tehnic și Detalii de Execuție.
Alt proiect aprobat își propune modernizarea sistemului public de iluminat.
Toate proiectele au fost inițiate de primarul orașului Zimnicea, Petre Pârvu.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole