17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Orban și Cîțu vin la Alexandria să prezinte moțiunile și să câștige voturi de la Teleorman

Sănătate

La nivelul filialei Teleorman a Partidului Național Liberal a fost convocat Colegiul Director Județean, pentru prezentarea celor două moțiuni cu care candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu la Congresul din data de 25 septembrie.

Astfel, astăzi, 13 septembrie 2021, începând ora 15.00, la Alexandria va avea loc prezentarea moțiunii „PNL – Forța Dreptei” a Președintelui PNL Ludovic Orban, iar marți, 14 septembrie 2021, va avea loc prezentarea moțiunii „România Liberală” a premierului Florin Cîțu.

Ulterior, în data de 15 septembrie 2021, se va întruni forul județean de decizie, în conformitate cu prevederile Statutului PNL, pentru a se pronunța, prin vot secret, pentru susținerea uneia sau a ambelor moțiuni, precum și lista delegaților ce vor reprezenta Teleormanul la Congresul din 25 septembrie 2021.

În conformitate cu Regulamentul privind organizarea, desfășurarea și conducerea activității organizațiilor locale și județene, Colegiul Director Județean este organismul de conducere a activității partidului la nivel județean, în perioada dintre reuniunile CCJ. CDJ este format din membrii Biroului Politic Județean, președinții organizațiilor locale de pe raza județului, primarii, viceprimarii municipiului reședință de județ și vicepreședinții Consiliului Județean – membri ai PNL.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole