23.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

S-au schimbat polii politici in PNL Teleorman

Sănătate

Odata cu trecerea lui Eugen Parvulescu in „echipa castigatoare” si Citu a fost ales presdinte PNL, la Teleorman s-au schimbat polii politici. In timp ce Pirvulescu a fost votat vicepresedinte de politica nationala, deputatul Costel Barbu, cel care i-a ramas fidel fostului presedinte Ludovic Orban, s-a dat definitiv la fund. Barbu nu mai este activ in prima linie politica, in timp ce Parvulescu a luat tot caimacul liberal. In Teleorman a devenit omul care conduce tot, care detine controlul, atat in Organizatia judeteana, dar si in filialele liberale din cele mai indepartate sate ale judetului, cum se spune.
Pana ieri, in timpul guvernarii Orban, vioara intai pe scena politica judeteana era Barbu, cel care a detinut si functia de secretar general adjunct al guvernului. Acum, Barbu a devenit invizibil, i-a apus epoca. S-a resemnat si ramane langa Orban. Ce va face Ludovic de maine incolo? Declarativ nu va parasi PNL si il v-a lovi pe Citu la „temelie” de cate ori va avea oportunitatea, si o va avea, deorece noul lider liberal are si multe verigi …contestate, cum este cazul noului secretar general al PNL, Dan Valceanu, personaj contestat pana si de liderii „din echipa castigatoare”, pentru trecutul sau PSD-ist si nu numai.
Mai este varianta in care va parasi Orban corabia „ajutat” de Citu, care se spune, ca ar pregati „treceri in rezerva” pentru cei care nu au dat votul echipei sale.
Ce va urma in PNL, se aseamana cu un tsunami. Ca numai de liniste nu se va mai vorbi de-acum inainte in acest partid.
Citu va ajuge cu Executivul la motiune si va pleca definitiv, in istorie, daca este sa ne luam dupa „salutul” PSD dupa alegerea premierului in functia de presedinte PNL. Si de acum incolo incepe spectacolul cu liberali din aripa Orban care isi vor sanctiona prin vot alianta de guvernamant, o alianta care sta acum la mana si indulgenta PSD. Cat va mai sta Guvernul Citu la Palatul Victoria? Putin, foarte putin. Pret de o …decizie a CCR sau de un refuz de a finanta proiectele PSD din teritoriu.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole