8.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Eugen Pîrvulescu minte! – Mădălin Borș

Sănătate

Eugen Pîrvulescu minte. Să citezi problemele energetice ale țării când ești penelist de Teleorman este să ignori ceea ce votul din Parlamentul României a însemnat, din punct de vedere democratic. Bine, este și o nesimțire crasă! Adu cetățenii Teleormanului la masă, adu consumatorii vulnerabili pe care-i ignori, adu-i pe cei care plătesc facturi crescute la energie, gaze și benzină și lasă-i pe ei să voteze viitorul guvernului: ar fi picat mai rău domnul Cîțu. Ar fi străpuns mantaua pământului, iar nici mantia sa nu l-ar fi protejat de furia românilor.

Ați distrus România! Ați consolidat corupția la nivel nemaiîntâlnit și ați făcut istorie doar la rata infectărilor de covid-19! Ați ignorat cea mai mare masă a românilor și ați livrat #echipacâștigătoare unor primari și delegați prin șantaj guvernamental (a se revedea episodul hilar din timpul votului de la congresul PNL, unde vicepreședintele CJ Teleorman Raluca Fedeles a fost prinsă fotografiind voturile delegaților din județ)! Ați pierdut orice legătură cu realitatea, denumind-o „wow!” și construit pe comorbiditățile pandemiei, pe victimele din spitalele în flăcări și pe aroganța unui președinte taciturn și distant de problemele țării! Ați jucat golf cu noi, toți!

Realitatea domnului Pîrvulescu este una de partid, orbită de ordinele de comunicare de la centru și oportunismul cu care jura credință fostului premier acum scurt timp. Este trist să pariezi și să pierzi. Ghinion 🙂

PS: Încerc să înțeleg paralela făcută cu Kafka, dar pierd sensul. Cărțile se citesc altfel decât rechizitoriile, Eugene! Un guvern care și-a pierdut legitimitatea și un premier care se compara cu Superman au picat în urma celui mai mare vot post-decembrist la o moțiune de cenzură. Doar metamorfoza PNL este kafkiană. Rezultatul moțiunii de cenzură este democrație și libertate.

Madalin Bors, vicepresedinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole