21.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

Conducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman

Sănătate

Prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, începând cu data de 11.10.2021, domnul locotenent colonel Mihai Ionel a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, pentru o perioadă de 6 luni.
Lt. col. Mihai Ionel a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” în anul 2004, fiind licențiat în Drept, iar în anul 2009 a finalizat studiile postuniversitare de masterat ,,Probațiunea în procesul penal”, ulterior urmând și o serie de cursuri de perfecționare și pregătire.
Din anul 2004 și până în prezent și-a desfășurat activitatea numai în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, și a avansat treaptă cu treaptă, îndeplinind funcțiile de comandant de pluton, ofițer specialist II în cadrul Serviciului Organizare și Coordonare Misiuni, ofițer specialist I în cadrul Serviciului Management Operațional, comandant de detașament și cea de șef serviciu.
Anterior, conducerea inspectoratului a fost asigurată de domnul colonel Mihăilescu Anișor-Remus, prin desemnare de atribuții, după ce s-a pensionat domnul colonel Tîrlie Radian-Laurențiu, cel care a condus unitatea timp de 9 ani.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole