14.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, martie 18, 2024

Derby de seria a 6-a la Roșiori de Vede. Sporting „condamnată” să câștige pentru a nu pierde speranța la primele două locuri în clasament

Sănătate

Astăzi și mâine sunt programate partidele contând pentru etapa a 8-a a seriei a 6-a, Liga a 3-a fotbalistică. Cele două echipe teleormănene, Sporting Roșiori și CSM Alexandria au misiunea de a câștiga mâine de la ora 15.00 partidele programate a le disputa. În ceea ce privește Sporting Roșiori, echipa antrenată de Romulus Ciobanu vine după un semi-eșec înregistrat la Craiova, în fața „juveților” de la U Craiova2, scor 1-1. În urma acestui rezultat, Sporting a rămas pe locul 3 în clasament dar diferența între roșioreni și a doua clasată, Viitorul Daești, s-a mărit simțitor, la 4 puncte.

Sporting, trebuie să câștige mâine pentru a nu pierde contactul cu primele două clasate, CSM Slatina (17 puncte) și Viitorul Daești (16 puncte). Roșiorenii se află pe poziția a 3-a, cu 12 puncte acumulate și întâlnesc mâine o pretendentă la șefia seriei, ACSO Filiași, care vine după un „duș” încasat săptămâna trecuta la Alexandria.

În ceea ce privește CSM ALexandria, echipa lui Sorin Albeanu merge la Potcoava pentru a acumula cele trei puncte puse în joc și a urca în clasament.

Iată care este programul meciurilor care se vor disputa în runda a 8-a:

Vedița Colonești – CSM Slatina, Universitatea Craiova2 – Flacăra Horezu, Viitorul Daești – Minerul Costești, Petrolul Potcoava – CSM Alexandria și Sporting Roșiori – ACSO Filiași

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole