4.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Acţiuni în Videle şi comunele învecinate. Doar “avertisment verbal” pentru cei care nu purtau masca în mod corespunzător

Sănătate

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 16 octombrie a.c., poliţiştii teleormăneni, împreună cu jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai DSP Teleorman au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Acţiunile s-au desfăşurat pe raza oraşului Videle şi a comunelor limitrofe.
În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 30 de persoane şi au fost verificate 25 societăţi comerciale. Totodată, au fost verificate mijloacele de transport în comun, ocazie cu care li s-a recomandat călătorilor să respecte măsurile de protecţie individuală.
Dintre sancţiunile aplicate, 6 au fost pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare prevăzute de Lg. numărul 55/2020, acestea fiind aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie în spaţiile închise.
Totodată, au fost avertizate verbal privind portul necorespunzător al măştii de protecţie toate persoanele care erau în zonă. Poliţiştii teleormăneni continuă acţiunile pentru informarea cetăţenilor şi operatorilor economici, precum şi pentru prevenirea nerespectării legislaţiei în domeniu. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe cei din jurul nostru şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole