12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Breaking News: Generalul Ciucă a „depus armele”. Tot el va fi nominalizat premier și va încerca să realizeze un guvern cu USR sau PSD!

Sănătate

Lovitura de teatru in aceasta seara in BEX al PNL: Presat de liderii importanti din teritoriu dar si datorita schimbarii de optica a presedintelui Iohannis, premierul desemnat Nicolae Ciuca si-a depus mandatul in fata colegilor. Maine dimineata, intrucat Ciuca a depus Sambata lista ministrilor si programul de guvernare in parlament, acesta este obligat sa-si depuna mandatul si la Parlament. Depunandu-si mandatul se evita caderea guvernului in parlament si, implicit, deschiderea oportunitatilor spre alegeri anticipate.

Pe surse se spune ca Nicolae Ciuca va fi nominalizat din nou ca Premier de catre Iohannis, dar de data aceasta cu mandat ferm de a reincepe negocierile atat cu PSD dar si cu USR, care sa-i confere majoritatea necesara trecerii Guvernului prin Parlament. Gestul generalului Ciuca din seara aceasta a agitat teribil apele in cele doua partide (PNL si USR) reactivand voci pro si contra in ambele partide vizand intrarea la guvernare a celor doua formatiuni politice.

Analistii politici, in marea lor majoritate, considera ca cea mai plauzibila varianta intrarea la guvernare a PSD, care va conferi liniste si stabilitate pana in 2024, atat pentru Klaus Iohannis, cat si pentru alianta de guvernare PNL-PSD-UDMR. Maine este o noua zi si vom afla probabil mai multe raspunsuri la intrebarile care s-au iscat in aceasta seara, pe tema constituirii noului guvern al Romaniei.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole