20.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Prostituție politică sau prostie!?…

Sănătate

Totdeauna m-am pozitionat impotriva traseismului politic pe care l-am asociat de fiecare data cu cea mai veche meserie din lume. Unul dintre motivele pentru care societatea romaneasca nu a evoluat in perioada post-decembrista si ne-am lovit totdeauna de cam aceeasi gasca politica care a imbracat, de la caz la caz si in mod pasager, fie o geaca de culoare rosie fie o alta de culoare galbena, il reprezinta acest traseism care nu face bine nimanui. Aceeasi indivizi, aceleasi metehne, aceleasi sloganuri pompoase date glas in functie de partidul pe care il reprezinta intr-o perioda pasagera sau alta.

Aflu ca cinci edili, dintre care patru care au candidat din partea PSD la alegerile locale de anul trecut au schimbat partidul trecand in barca PNL. Nu stiu ce i-a determinat pe cei patru fosti social-democrati sa treaca la un partid care in preferintele electorale a scazut vertiginos sub 20% si care se dezintegreaza de la o zi la alta. Sa pleci de la un partid, in cazul de fata PSD (puteau fi de la oricare partid), la Partidul National Liberal reprezentat acum de firava aripa Citu, reprezinta chiar o prostie. Daca ar fi plecat la APP-ul lui Dragnea ar fi fost mai credibili. Sa pleci insa la un partid care se scufunda si care cerseste „colacul de salvare” tocmai la PSD, de unde tocmai au plecat, mi se pare un gest politic irational, daca nu cumva in spate se ascund alte interese si obligatii care noua ne scapa.

La final ramane o concluzie: cine tradeaza o data, tradeaza si a doua oara si va trada si a treia oara. Am dreptate domnilor edili!?…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole