11.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 1, 2024

CSM Alexandria, partida extrem de grea la Slatina, în derby-ul etapei a 13-a. Sporting Roșiori, merge la Vâlcea pentru a obține maxim din partida cu Minerul Costești

Sănătate

Maine si sambata, sunt programate meciurile contand pentru etapa a 13-a, liga a 3-a fotbalistica. Vineri, in deschiderea etapei, elevii lui Bebe Albeanu au de disputat o partida extrem de dificila la Slatina, pe stadionul „1Mai”, in compania echipei fanion a fotbalului din Olt, pretendenta la promovare, CSM Slatina.
La Valcea, merge sambata Sporting Rosiori, echipa noastra avand de disputat un joc dificil, cu toate ca intalneste „lanterna rosie”, Minerul Costesti. Rosiorenii sunt obligati sa obtina cele 3 puncte puse in joc, altfel, in caz de egalitate sau infrangere vor continua trendul descrescrescator in clasament, lucru nedorit de suporterii rosioreni.
Etapa a 13-a programeaza partidele: vineri, de la ora 14:00, CSM Slatina – CSM Alexandria, U Craiova2-Petrolul Potcoava si Vedita Colonesti-Viitorul Daesti. Sambata, de la aceeasi ora, sunt programate jocurile: Minerul Costesti-Sporting Rosiori si Flacara Horezu-ACSO Filiasi.
Clasament la zi:

1. Viitorul Daesti 28 p

2. CSM Slatina 27 p

3. CSM Alexandria 20 p

4. Vedita Colonesti 19 p

5. Sporting Rosiori 16 p

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole