16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Costin Lazăr, antrenor Cetatea Turnu Măgurele: „Am ales cu sufletul și pentru ducerea la bun sfârșit a proiectului de la Cetatea Turnu Măgurele!”

Sănătate

Despre fostul international Costin Lazar presa de specialitate a avut totdeauna cuvinte de apreciere atat pentru prestatiile din teren ca fotbalist dar si pentru sportivitatea de care a dat dovada. Este de notorietate cunoscut faptul ca Lazar a recunoscut in timpul unui joc de fotbal ca un adversar nu l-a faultat intorcand decizia arbitrului, aceea de a arata lovitura de la 11 metri. Foarte putini fotbalisti ar fi dat intr-un astfel de moment dovada de un fair-play desavarsit.

Zilele acestea, omul si atrenorul Costin Lazar a dovedit inca o data un caracter puternic desavarsit si plin de respectul tuturor. Dupa cum se stie, fostul international este antrenorul de liga a patra, Cetatea Turnu Magurele. In urma cu circa o saptamana, oficialii clubului de liga intai Academica Clinceni l-au contactat pe antrenorul turnenilor pentru a-i propune sa preia echipa ilfoveana. Noua din zece antrenori ar fi acceptat imediat sa faca pasul de la liga a patra la liga intai. Costin Lazar a refuzat oferta conducerii echipei Academica Clinceni, preferand sa ramana la Turnu Magurele.

Contactat de noi, Costin Lazar ne-a declarat in exclusivitate:

„Este adevarat, in urma cu circa o saptamana am fost contactat de conducerea echipei Academica Clinceni pentru a prelua ca antrenor principal aceasta echipa. Am cerut un termen de gandire si am refuzat. Gestul meu a fost facut pentru motivul ca ii respect foarte mult pe oamenii din conducerea echipei Cetatea, care in vara au avut incredere in mine si m-au adus la Turnu Magurele pentru a pune bazele si definitiva unui proiect pe care eu il consider de succes, acela legat de echipa Cetatea Turnu Magurele. Am refuzat conducerea echipei ilfovene si pentru ca eu cred in acest proiect de la Turnu Magurele dar si pentru fotbalistii pe care eu i-am adus in vara pentru a pune umarul la promovarea echipei in liga a treia. Deasemenea, consider ca nu era corect sa „ard” niste etape in ceea ce priveste pregatirea mea ca antrenor. Consider ca am facut o alegere corecta, cu sufletul si rationala in egala masura, si cred cu convingere in promovarea echipei noastre in esalonul trei fotbalistic. La final, tin sa le multumesc conducatorilor echipei Academica Clinceni pentru ca s-au gandit la mine, dar eu raman la Turnu Magurele pentru echipa si suporterii acestui club.”

La randul sau, presedintele clubului Cetatea Turnu Magurele, fostul arbitru de liga intai Ionut Babadac ne-a confirmat cele declarate de antrenor si ne-a precizat:

„In urma cu o saptamana Costin a fost contactat de conducerea clubului Academica Clinceni pentru a prelua echipa de liga intai. Le-a cerut un termen de gandire dupa care m-a anuntat de oferta primita de la Clinceni. I-am spus sa aleaga cum crede el ca este mai bine pentru cariera lui de antrenor si Costin mi-a raspuns ca declina oferta celor de la Clinceni pentru ca nu poate pleca de la Turnu Magurele deoarece are de dus la bun sfarsit proiectul nostru si nici nu doreste sa-mi insele increderea pe care i-am acordat-o in vara, cand i-am propus sa vina la conducerea echipei noastre. Costin este un baiat serios, un om deosebit si un antrenor iubit si apreciat de jucatorii si suporterii din Turnu Magurele.”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole