18.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

ISU Teleorman – ÎN ATENŢIA CETĂŢENILOR!

Sănătate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman, cu sediul în municipiul Alexandria, str. Carpaţi, nr. 7, județul Teleorman, scoate la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă și/sau rechemare în activitate, următoarele posturi de execuţie vacante:

1 post de subofițer operativ principal la Inspecția de Prevenire – compartimentul Control și activități preventive – https://bit.ly/3ewhO2o;

1 post de subofițer tehnic principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației – compartimentul Comunicații – https://bit.ly/3FzuEZz.

Cererile de înscriere la concurs, copia cărții de identitate, a CV-ului şi declaraţiei de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, în format pdf., pot fi depuse exclusiv online la adresa de e-mail: resurse.umane@isuteleorman.ro, de la data publicării anunțului și până la data de 06.01.2022, ora 14.00 (inclusiv).

Transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare, în volum complet, în format pdf., pot fi depuse exclusiv online la adresa de e-mail: resurse.umane@isuteleorman.ro de la data publicării anunțului și până la data de 13.01.2022, ora 14.00 (inclusiv).

Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,A.D. Ghica” al judeţului Teleorman sau la telefon 0247.311113 int. 27.129, în fiecare zi lucrătoare, între orele 09.00-14.00.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole