11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Numărul cazurilor de SARS CoV-2 a explodat. Circa 4000 de noi cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. Rafila a convocat șefii DSP și managerii de spitale în ședință de urgență! Spitalele din Teleorman pregătite de valul 5

Sănătate

In ultimele 24 de ore, s-au inregistrat circa 4000 de noi cazuri de imbolnaviri cu virusul SARS CoV-2 in Romania. Pus in fata acestei situatii delicate, ministrul Sanatatii Alexandru Rafila, i-a convocat in sedinta urgenta pe sefii DSP-urilor si managerii spitalelor suport Covid. „Aceasta sedinta vizeza pregatirea valului 5”, au pecizat surse din ministerul Sanatatii.
Si la nivelul spitalelor din Teleorman, s-au luat masuri privind operationalizarea primirii valurilor de pacienti infectati cu acest virus. In acest sens, la Spitalul judetean de Urgenta Alexandria si Spitalul municipal Caritas Rosiorii de Vede, se vor instala doua constructii modulare usoare scoase de la rezerva de stat la solicitarea celor doua spitale. Aceste constructii vor fi utilate corespunzator cu cazarmament si radiatoare. Cele doua constructii vor fi instalate in curtea celor doua spitale si vor servi la trierea bolnavilor contaminati cu SARS CoV-2.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole