9.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Dan Dumitrescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Sănătate

Dan Dumitrescu, propus de Organizația PSD Teleorman, a fost numit secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Premierul Nicolae Ciucă a semnat decizia de numire care a fost publicată în Monitorul Oficial marți.
După cum se știe, Organizația Teleorman, a PSD a propus doua nume de secretari de stat. Este vorba de Dan Dumitrescu, investit ieri și de Ioana Panagoret, care urmează sa fie investita de primul ministru Ciucă, secretar de stat la Ministerul Educației.
Redam în continuare, conținutul deciziei de numire a lui Dan Dumitrescu în funcția de secretar de stat:„Decizie privind numirea domnului Dan Dumitrescu în funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene
În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.
Articol unic. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul
Dan Dumitrescu se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor
și Proiectelor Europene”.
Dan Dumitrescu este economist de profesie și a mai ocupat funcția de secretar de stat, însă în Ministerul Sănătății, în precedenta guvernare PSD.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole