15.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Președintele Consiliului județean Adrian Gâdea și primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, au inaugurat Centrul Multifuncțional pentru Tineri Alexandria

Sănătate

Luni, 10 ianuarie, Centru Multifunctiinal pentru Tineri din Alexandria. La eveniment au participat, printre alții, Adrian Gâdea, președintele Consiului județean Teleorman și primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin. Iată ce a declarat președintele Adrian Gâdea, pe marginea acestui eveniment unic în viata culturala teleormaneana:”Impreună cu prietenul și colegul meu, Victor Dragusin, primarul municipiului Alexandria, am avut bucuria să deschidem Centrul Multifuncțional pentru Tineri, o „bijuterie”, care a început să strălucească în chiar prima zi din săptămâna dedicată Culturii Naționale. Am avut onoarea și plăcerea să-i avem în mijlocul nostru pe doamna Maia Morgenstern, domnii George Mihaiță, Valentin Teodosiu și Mircea Rusu, într-o reprezentație excepțională cu piesa „Fierarii”, de Miloš Nikolić, în regia lui Horațiu Malaele.
Mulțumim doamnei Maia Morgenstern care și-a prezentat volumul ” NU SUNT EU”, în cadrul târgului de carte organizat de Editura LITERA! Mulțumim că a dorit să-și răpească din timp, după spectacol, pentru a oferi publicului care o divinizează, autografe!”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole