20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Perchezitii la persoane banuite de furt calificat

Sănătate

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, au pus în executare 5 mandate de percheziție la locuințele unor persoane bănuite și persoanelor ce au cumpărat bunuri provenite din furt, din comune din județele Teleorman și Dâmbovița.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, provenite din infracțiunile sesizate.

Trei persoane bănuite au fost conduse la sediul Poliției Orașului Videle, iar, față de acestea, au fost continuate cercetările, pentru infracțiunile de tentativă de furt calificat și furt calificat.

Față de cele 3 persoane a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, cu propunerea de arestare preventivă.

La data de 11 ianuarie a.c., Judecătoria Videle a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, astfel că, față de 2 bărbați, de 24 și 29 de ani, ambii din județul Teleorman, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de furt calificat și furt calificat, a fost luată măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole