13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violență asupra unei tinere de 15 ani

Sănătate

În urma unor imagini apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă că o fată este agresată fizic prin lovire de alte două tinere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 20 ianuarie a.c. polițiștii municipiului Roșiorii de Vede s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, constând în aceea că, la data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13:00 – 13:30 într-un parc din municipiul Roșiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane .

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violență asupra tinerei de 15 ani.

Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deși a fost informată de polițiștii municipiului Roșiorii de Vede cu privire la termenul legal de 3 luni de depunerea plângerii prealabile.

În prezent polițiștii continuă cercetările în cauză, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun.

L.E.: În urma administrării probelor, tânăra de 18 ani a fost reținută pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de mâine sa fie prezentată unității de Parchet.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole