14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Salvarea națiunii, o metodă de îmbogățire

Sănătate

Scandalul prezentat pe canalele media in care de la cel mai inalt nivel guvernamental a creat premisa unor ilegalitati privind achizitia de masti neconforme, a inflamat starea si asa agitata a opiniei publice. Aducerea din Turcia de masti neconforme si combinezoane prin intermediul unei firme promovate si preluate in Romania de o firma de stat care a platit in numele statului roman sume colosale este inca o dovada ca in Romania in pozitii cheie, de decizie, sunt numiti oameni lipsiti de profesionalism, avari si supusi directivelor de partid si de grup.

De altfel, acesta este si motivul ca Romania tine in depozite materiale anti-Covid neconforme si nefolosite niciodata ,achizitionate pe sume imense, iar in paralel ne imprumutăm la bancile europene sume mari pe dobânzi exorbitante. Marile afaceri, in fapt marile tunuri se fac avand la baza indvizi mici profesional, dar avari si supuși total indicatiilor politice.

Pentru a nu supara pe cei care i-au numit in functii cheie, aceste marionete, executa tacit orice comanda politica, chit ca aceasta are darul de a vitregi statul ilegal de resurse financiare imense.


Astfel de indivizi sunt plantati de la cel mai inalt nivel guvernamemtal pana la ultimul spital suport-Covid, exact pe filiera pe care se deruleaza intreaga afacere aducatoare de beneficii financiare colosale pentru un grup de interese, dar in realitate o paguba imensa si nejustificata in visteria statului roman.


Pana ce aceste practici de numiri pe criterii politice si interese de grup nu dispar, Romania nu va recupera anii pierduti dar si sumele disparute din visteria statului. O tara dependenta financiar de banci europene, cu economia subrezita, va fi totdeauna piata de desfacere a lumii Occidentale si Orientale. O tara care si-a pierdut independenta economoca, financiara, dar si energetica, este sortita sa stea cu mana intinsa la portile Europei.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole