5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Spitalul Municipal Caritas are înregistrați un număr de 69 de pacienți confirmați cu SARS CoV-2

Sănătate

Spitalul municipal Caritas, Rosiorii de Vede, unitate spitaliceasca suport Covid, fiinteaza inca in regim mixt de internari, deoarece inca nu exista o afluenta foarte mare de pozitivi care sa necesite internarea. Mai precis, astazi, la Spitalul Caritas sunt integistrati un numar de 69 de pacienti internati cu forme usoare si moderate de coronavirus. In ATI sunt in prezent internati un numar de 6 pacienti, doar unul dintre acestia prezinta o forma severa a bolii. Duminica, 23 ianuarie, s-a inregistrat si un deces in randul pacientilor cu SARS CoV-2, un barbat, cu comorbiditati.
De retinut ca unitatea spitaliceasca din Rosiorii de Vede, inca intetneaza pacienti cu afectiuni cronice, de medicina onterna, oncologie, neurologie, in acest sens existand sectii mon-Covid.
Medicii din spital ne-au declarat ca in prezent „nu exista o presiune pe medici si cadrele medicale, iar pacientii internati cu coronavirus prezinta forme usoare si moderate ale bolii.” Cu toate acestea, medicii rosioreni se asteapta ca numarul de internari sa creasca in perioada imediat urmatoare.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole