16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Carnagiu la Drăgănești Vlașca! Un bărbat a decedat și trei accidentați grav au ajuns la UPU!

Sănătate

Un grav accident rutier a avut loc in aceasta seara pe DE70 în apropierea localității Drăgănești Vlașca la kilometrul 65+500 între două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu 4 victime dintre care una decedată, celalalte 3 transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma acestui accident au rezultat 4 victime, asa cum am precizat, 3 bărbați și o femeie, dintre care una încarcerată, în stop cardiorespirator.
Femeia și doi dintre bărbați, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportați la U.P.U. Alexandria.

Unul dintre bărbați, aflat în stop cardiorespirator, a fost scos de pompieri din caroseria deformată a mașinii și predat unui echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman, care a început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut un rezultat pozitiv, victima fiind declarată decedată.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole