14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Identificați conducând auto fără a poseda permis de conducere, aflați sub influența substanțelor psihoactive și cu auto neînmatriculat

Sănătate

La data de 02 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Roșiorii de Vede, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în comuna Călmățuiu, județul Teleorman, un bărbat în vârstă de 43 ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, care avea montate plăcuțele cu nr de înmatriculare provizoriu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

           În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul nu figura înmatriculat, numerele de înmatriculare provizorii atașate aparținând unui alt autoturism.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat , urmând a se da soluţie legală prin Parchetul competent.

           În noaptea de 01/02 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat un tânăr în vârstă de 23 ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea un autotursim având un comportament neobișnuit.

          Tânărul  a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat rezultat pozitiv THC-5 (canabis) și aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

          Acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge și urina. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa substantelor psihoactive și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole