10.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

PSD a luat decizia de a intra la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta și pentru a veni cu soluții la problemele acute ale oamenilor.

Sănătate

PSD este parte a soluției, nu parte a problemei. Pentru asta am venit la guvernare, nu ca să ne certăm cu Cîțu. Nu ne interesează dialogul pe contre cu Cîțu. Dar ne interesează mult dialogul cu cetățenii și livrarea de soluții pentru binele oamenilor. În guvern colaborăm BINE cu PNL. Ce face Cîțu la partid, e problema lor.Din momentul intrării PSD la guvernare, PSD s-a concentrat pe acțiunile care răspund intereselor cetățenilor. Am introdus imediat pachetul social, am majorat salariul minim pentru salariații din sectorul privat și am majorat alocațiile pentru copii.

Chiar în ultimele zile în care Cîțu ataca întruna PSD, răspunsul nostru a fost conferința de presă în care ministrul Agriculturii a anunțat măsuri de peste 14 miliarde de lei destinate micilor fermieri români. Asta e diferența: Cîțu cu scandalul, PSD cu soluțiile.

Chiar în sectoarele care nu sunt în responsabilitatea miniștrilor PSD, am livrat soluții pentru cetățeni. Așa s-a întâmplat în cazul facturilor la energie – măsurile de la 1 februarie nu ar fi avut loc dacă nu exista inițiativa PSD.

În tot acest timp, unii din PNL – nu toți, – s-au ținut de scandaluri politice, de atacuri la miniștrii PSD – scandaluri și atacuri care nu rezolvă nimic din problemele românilor. Cîțu a avut ocazia să se manifeste când a fost premier. Toată lumea s-a convins ce NU POATE Cîțu să facă.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole