16.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Voi lupta pentru pensionarii români, NU recunosc niciun document semnat de decidenți vremelnici! – Dan Cristescu

Sănătate

Pensionarii au fost amanetați de Ghinea și USR, pensiile în curs și cele noi nu pot depăși procentul de 9,4% din produsul intern brut al României, în perioada 2022 – 2070, și nu se vor permite creșteri ale pensiilor.

România are o Lege a pensiilor în vigoare, votată de parlament.În calitate de senator voi lupta pentru aplicarea acestei legi.

Nu recunosc niciun document sau înțelegere semnată de niște decidenți vremelnici, care au vrut să-și bată joc încă o dată de pensionari.

La Programul Național de Redresare și Reziliență s-a lucrat pe ascuns și în totală netransparență.Principala preocupare au fost banii de consultanță, nicidecum milioanele de pensionari care trăiesc din ce în ce mai greu.

Cine v-a împuternicit pe voi să negociați viața de mâine a pensionarilor români?Ce vreți să faceți cu bunicii și părinții noștri?

De ce nu înțelegeți că este nevoie de mărirea pensiilor anula acesta? Fosta coaliție a privat 5 milioane de pensionari cu 1 miliard de euro, prin faptul că în 2021 pensiile nu au crescut.

Soluția este una singură, a spus-o și ministrul muncii, Marius Budăi:

Guvernul trebuie să renegocieze PNRR și să mărească pensiile conform legii.

Oricum, rușine celor care au negociat viața pensionarilor români!

Dan Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole