15.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 2, 2024

De vorbă cu cetățenii, despre incendii și măsurile de prevenire

Sănătate

Aceasta este metoda prin care ne-am asigurat că persoanele vulnerabile (bătrânii singuri, cetățenii cu afecțiuni medicale, familiile cu mulți copii) vor conștientiza pericolul la care se expun, pe ei ori pe cei dragi, prin nerespectarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Cu sprijinul autorităților locale, ne dorim ca deficiențele la sistemele de încălzire și coșurile de fum să fie eliminate cât mai repede posibil pentru această categorie de cetățeni, fapt ce va conduce automat la reducerea numărului de incendii de locuințe și, bineînțeles, al victimelor.

Astăzi, 16 februarie, am fost prezenți în localitățile Ciuperceni, Traian, Seaca, Săceni, Ciolonești, Conțești, Furculești, Ștorobăneasa și Cervenia, iar timpul frumos ne-a oferit posibilitatea să întâlnim mult mai mulți oameni, ce efectuau diferite activități în gospodăriile lor.

Ne-am bucurat să auzim că unii dintre ei au reușit să-și verifice mijloacele de încălzire înainte de începerea sezonului rece, însă acolo unde am identificat anumite probleme am anunțat imediat personalul specializat din cadrul serviciului voluntar (SVSU) pentru a-i ajuta în cel mai scurt timp posibil.

Oameni buni, vă rugăm să continuați să fiți atenți pe perioada sezonului rece în ceea ce privește exploatarea sistemelor de încălzire și a instalațiilor electrice, deoarece acestea sunt cauzele cele mai frecvente ale izbucnirii incendiilor de locuințe.

Nu uitați! Cu implicare și responsabilitate, viața dumneavoastră și a celor dragi poate fi protejată.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole