17.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman: „Liberalii teleormaneni, în cinismul lor, sfidează interesul public al locuitorilor județului!”

Sănătate

Dragi teleormăneni, sunt convins că v-ați săturat de bâlciul sinistru pe care îl fac reprezentanții PNL Teleorman, ori de câte ori au ocazia, în ședințele consiliului județean sau în conferințele de presă pe care le organizează.
Sunt siniștri, cinici și cred că populismul de care dau dovadă nu va fi sancționat de nimeni. Se cred pe cai mari. Se cred atotputernici și sfidează orice le stă în calea interesului de a ține agenda publică, printr-o vizibilitate penibilă, cel mai adesea cu iz electoral.
Opriți sarabanda deșănțată! Opriți abuzul! Încetați să mai discriminați cetățenii județului după felul în care și-au votat primarii.
În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Teleorman, convocată ieri de consilierii județeni ai Partidului Național Liberal, s-a repartizat pe unități administrativ-teritoriale suma de 32.994 mii lei, într-un mod lipsit de criterii obiective, direcționând după bunul plac sumele de bani către localitățile cu edili PNL, fără să se țină seama de niciun alt criteriu.
Ce programe de dezvoltare locală? Ce cheltuieli de funcționare? După ei potopul.
Este inadmisibil ca municipiile Alexandria, Roșiorii de Vede sau orașul Zimnicea să primească doar 200.000 lei, jumătate din suma repartizată unei localități din zona rurală, care a primit peste 400.000 lei, deși aceasta are mai puțin de 1000 de locuitori.
Dar va veni și potopul stârnit de votul cetățenilor. Și vă va mătura.

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole