11.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

Cătălina Bozianu, noul coordordonator al PMP Teleorman

Sănătate

Începând de astăzi, secretarul general adjunct al PMP și președinte al PMP Prahova, Cătălina Bozianu coordonează Filiala Teleorman a acestui partid. După cum se știe, președintele interimar al PMP Teleorman, Marian Popa, si-a depus demisia din funcția de președinte interimar al PMP Teleorman, în data de 2 februarie.
Catalina Bozianu, va asigura coordonarea acestei filiale pana la numirea unui președinte interimar.
Astăzi am aflat ca ex-presedintele PMP, Cristian Diaconescu, urma sa vina marți în Teleorman pentru a face lobby pentru a fi urmat de membri PMP intr-o viitoare alianta cu PPU-sl, partidul lui Dan Voiculescu.
Numai ca inițiativa lui Diaconescu a fost dejucata de Ioana Constantin și Cătălina Bozianu care au „pus lucrurile la punct în Filiala Teleorman”, iar Cătălina Bozianu a anunțat membri PMP Teleorman pe grupul de socializare al partidului ca „domnul Marian Popa nu mai este președinte PMP Teleorman și ca domnia sa va coordona activitatea filialei teleormanene pana la numirea unui nou președinte interimar, iar Diaconescu nu mai are nici un drept sa vina în sânul Organizației teleormanene în calitate oficiala, întrucât nu mai este președintele partidului”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole