17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 2, 2024

Sporting Roșiori confirmă în joc și câștigă partida cu Vedița Colonești

Sănătate

Astazi, pe stadionul municipal din Roșiorii de Vede echipa gazda Sporting a disputat a treia partida de pregatire din acest intersezon. Colega de intrecere a rosiorenilor a fost echipa Vedița Colonești, o formatie bine cotata valoric in seria noastra fotbalistica de Liga a 3-a. Sporting, in ciuda numeroaselor schimbari de efectiv survenite in acesta iarna, a practicat un fotbal de calitate fiind superioara la toate capitolele formației oltene. De altfel, teleormanenii au deschis repede scorul prin Florin Cazan, care a primit balonul in fata careului de 6 metri de la portarul echipei adverse, Stăncioaica, iar atacantul si golgheterul rosiorenilor a marcat simplu pentru 1-0. Pana la finalul primei reprize am asistat la un fotbal de calitate practicat de doua echipe valoroase, care au dat dovada de generozitate atat la capitolul fotbal practicat, dar si la efortul depus in teren.

In partea a doua a partidei, echipa din Colonești venita mai motivata de la vestiar a avut doua oportunitati de a marca, necocretizate pe tabela de marcaj. Totusi, dominarea olteana si-a spus cuvantul si pe tabela de marcaj. Ionut Mihai, intrat in a doua repriza la echipa din Colonești, a reusit sa marcheze pentru 1-1, trimitand balonul in coltul lung al portii aparate de portarul rosiorenilor, Ștefan Krell. Din minutul 70 Sporting revine la timona partidei si reuseste golul 2 prin fundasul Raul Cochințu, care a driblat doi fundasi ai echipei din Colonești in careul de 16 metri, apoi il executa pe portarul oltean cu un sut bine plasat in vinclul portii. 2-1 pentru Sporting, scor inregistrat si la finalul partidei.

Concluzionand, putem spune ca echipa rosioreana a practicat un joc bun iar relatiile de joc intre fotbalistii din teren au inceput sa prinda contur, lucru remarcat si de antrenorul principal Marian Botea in flash interviul acordat redactiei noastre.

Iata componenta formulelor de start ale celor doua echipe:

Sporting Rosiori – Toilă, Preda, Cochințu, Marin, Lungu, Manole, Gabi Matei, Dumitru, Mierlea, Marius Matei, Cazan

Vedița Colonești – Stăncioaica, Mitrache, Cotigă, Frank, Alexandrescu, Mirică, Anghelina, Wilfred, Coman, Stancu, Mateiciuc.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole