21 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Flacăra Horezu – Cetatea Turnu Măgurele 0-1. Laurențiu Teleoacă aduce victoria teleormănenilor împotriva echipei vâlcene de liga a 3-a

Sănătate

Liderul la zi al campionatului județean Teleorman, Cetatea Turnu Măgurele, a întâlnit pe stadionul Zavoi din Râmnicu Vâlcea echipa Flacăra Horezu (liga a 3-a), intr-o partida de pregătire. Meciul a fost unul agreabil, cu un plus pentru echipa Teleorman, mai lucida pe faza de atac decât echipa vâlceană, o echipa care evoluează în seria a 6-a, alături de cele doua reprezentante ale Teleormanului în liga a 3-a, CSM Alexandria și Sporting Rosiori.

De altfel, echipa noastră a deschis relativ scorul, prin mijlocașul Laurentiu Teleoaca, în minutul 20.
Faza care a adus golul turnenilor a fost creata de Neacsu, care a driblat doi adversari și a centrat in fata portii pentru Teleoaca, care a trimis imparabil balonul în poarta vâlceană. Pana la finalul partidei, jucătorii de la Cetatea Turnu Măgurele au arătat mai multa prospețime în joc, practicând un fotbal de calitate, fapt care nu poate decât sa bucure oficialii clubului din municipiul de la Dunăre și pe inimoși lor suporteri. Și încă un amănunt important: în barajul pentru promovare în liga a 3-a, care se va desfășura în vara, Cetatea va întâlni campioana județului Dâmbovița.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole