21.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Prognoza METEO pentru Teleorman. În următoarele două săptămâni, nopţile vor fi reci, cu minime termice în general de -4…-2 grade

Sănătate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 28 februarie -3 martie 2022. În primele 3 zile ale intervalului, media temperaturilor maxime va fi de numai 2…4 grade, cu mult sub normele climatologice.
Ulterior valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate, iar până în 9 martie se vor înregistra valori medii de 6…8 grade. Spre mijlocul lunii martie se va încălzi treptat, urmând a se înregistra temperaturi maxime în jur de 10 grade. Nopţile vor fi reci în cea mai mare parte a intervalului, cu minime termice în general de -4…-2 grade, valori mai scăzute fiind posibile în perioada 6-10 martie.
La începutul perioadei temporar se vor semnala precipitaţii, iar izolat vor fi posibile şi cantităţi de apă mai însemnate. În restul intervalului probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată după 7 martie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitațiilor.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole