13.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Dănuț Cristescu, senator PSD: „Voi iniția o interpelare parlamentară ministrului Dezvoltării Attila Cheke, cu privire la întârzierile demarării lucrărilor de modernizare a stadionului ROVA Roșiori!”

Sănătate

Dupa cum se știe, în anul 2019, municipalitatea rosioreana a depus la CNI un amplu proiect care vizeaza modernizarea stadionului Municipal-ROVA. Acest proiect prevede printre altele: inlocuire gazon pe terenul central, pista tartan pentru atletism, imprejmuire interioara si exterioara a bazei sportive, nocturna, demolarea tribunei 1 dinspre strada Relublicii si construirea alteia noi, consolidarea tribunei stadionului dinspre strada Malurescu, modernizare si extindere spatii cazare si cantonament, construirea a doua terenuri e tenis de camp pe teren sintetic si a unui teren de antrenament pentru echipa Sporting etc.
Pe tema stadiului acestui proiect, primarul Carciumaru Valerica, ne-a declarat, după cum știți, ca „Proiectul este depus la CNI care a desemnat proiectantul lucrarii. Reprezentantii proiectantului au venit la Rosiori si au executatat masuratorile DALI. Pot sa declar ca proiectul este pe lista de sinteza a CNI si asteptam sa isi urmeze pasii in ceea ce priveste stabilire proiectului, executarea licitatiei si executantul lucrarii.” Acesta este stadiul și în prezent a proiectului, în ciuda deselor drumuri și presiuni făcute la CNI de primarul din Roșiorii de Vede. Joi, în cadrul emisiunii „Interviurile VERDE-N FATA”, senatorul PSD Teleorman, Dănuț Cristescu, ne-a declarat ca va realiza o interpelare parlamentara ministrului Dezvoltării Attila Cheke, cu privire la tergiversarile și întârzierile CNI, privind parcurgerea pașilor legali și premergător demarării lucrărilor de modernizare a arenei sportive din Roșiorii de Vede.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole