16.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

Amenințări și injurii pe fondul consumului de alcool la Spătărei! Ținta mușteriului, primarul din Turnu Măgurele și președintele CS Cetatea Turnu Măgurele! Așteptăm reacția AJF Teleorman!

Sănătate

Sambata, în runda cu numărul 12, la Spătarei, Cetatea Turnu Magure a învins la limita echipa locala, Steaua Spătarei. Golul echipei turnene a fost marcat de Dalu min. 24.
Din păcate, în timpul jocului, Ruta (Cetatea) a ajuns la spital cu umărul dislocat, fiind înlocuit in min. 25.

Un soare cu dinți, un joc slab al ambelor echipe la meciul dintre Steaua Spătărei și Cetatea Turnu Măgurele nu prevesteau ce avea să se întâmple în minutul 75 al partidei! Era scorul de 1- 0 pentru Cetatea,gol Dalu in minutul 24. Cetatea a fost însoțită la Spătărei de o numeroasă galerie și de suporteri turneni! Galeria Cetății așezată în dreapta cînd te uiți dinspre sosesea! In acel minut 75 un localnic,fost jucător la Chimia și Cetatea a început să înjure pe primarul orașului Turnu Măgurele și pe Ionuț Babadac! Apoi a coborât din tribuna și a vrut să îl lovească pe directorul sportiv al Cetății! In acel moment galeria Turneana a sărit să îl apere pe acesta și alții din Spătărei,care consumaseră băuturi alcoolice au sărit să se bată cu galeria Cetății! Diplomația și calmitatea suporterilor Cetății a făcut că acest conflict sa nu se generalizeze! Au fost momente cînd cei din Turnu credeau că nu vor mai ajunge acasa! Foarte bun arbitrajul condus de Adrian Buică! Lipsa măsurilor de ordine putea transforma acest meci într-un măcel!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole