16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

IPJ Teleorman – Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare la Scrioștea și Măldăeni

Sănătate

În data de 17.03.a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman – Serviciul de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au desfăşurat activităţi specifice pe linia persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman.

Astfel, a fost depistat pe raza județului Teleorman, un bărbat în vârstă de 54 ani, din comuna Scrioaștea, județul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Roșiori de Vede a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, condamnat definitiv la 2 ani și 5 luni închisoare.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

În data de 17.03. a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman – Biroul de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice pe linia persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman.

Astfel, a fost depistat pe raza localității Măldăeni, un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Măldăeni, județul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Roșiori de Vede a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de 1 an și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole