11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

Prefectul Haralambie Epure a luat la pas Teleormanul

Sănătate

Pentru a cunoaște realitățile din teren și a discuta cu edilii localităților teleormanene, noul prefect din Teleorman Haralambie Epure a luat la pas localitățile din județ. Astfel, acesta a ajuns în mai multe comune și municipiul Roșiorii de Vede. Iată ce a declarat prefectul Epure:

„Mi-am propus ca, în perioada următoare, să am o serie de deplasări în județ, la toate unitățile administrativ-teritoriale, astfel că am ajuns in Nanov, Buzescu, Plosca, Peretu, Roșiori de Vede, Măldăeni, Piatra, Crangu, Dracea, Bogdana, Troianul, Calmatuiu de Sus etc. Nu poți cunoaște mai bine problemele și nevoile locale decât atunci când mergi „la firul ierbii”, când discuțiile se poartă la fața locului.
Vreau să știu cu ce greutăți se confruntă edilii teleormăneni sau, dacă nu întâmpină dificultăți, care sunt motivele pentru care nu se mișcă lucrurile în localitățile lor.
Vreau să ajut acolo unde văd bune intenții, însă nu vom ezita să sancționăm pe cei care ignoră legea.
Cum am mai spus și cu alte ocazii, partenerul meu și al Instituției Prefectului Județului Teleorman este CETĂȚEANUL și vreau să mă asigur că toți reprezentanții administrației publice locale conștientizează că ei sunt în slujba oamenilor”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole