11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Orban, la Alexandria: „Suntem un partid care are ca principii lupta împotriva corupției, respectul față de cetățean și moștenim ideologia vechiului PNL!”

Sănătate

Președintele noului partid Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost prezent astăzi la Alexandria la înființarea Filialei Județene a partidului. În demersul sau, acesta a fost însoțit de Violeta Alexandru, Antonel Tanase etc. Orban, a declarat în deschiderea conferinței de presa ca astăzi s-au pus bazele constituirii unui comitet de inițiativa format din 10 membri, comitet condus de doctorul Cătălin Dumitrașcu. Aceasta structura are ca rol constituirea Filialei Județene a partidului Forța Dreptei.
Întrebat de jurnaliști daca deputatul Costel Barbu este și el membru al noii formațiuni politice, (cunoscut fiind faptul ca Barbu este un apropiat al lui Orban), liderul FD a declarat ca „domnul Barbu este membru PNL. A fost alegerea sa să rămână în PNL”. Despre relația sa cu liderul PNL Teleorman, Eugen Parvulescu, Orban a declarat ca „acesta este președintele PNL Teleorman și face ce știe mai bine. …Parvulescu face ce știe mai bine, face afaceri!”. În urma acestei declarații, a urmat replica logica:” Dacă Parvulescu a făcut toată viata afaceri, de ce l-a girat din poziția de președinte PNL?!…” Orban, eschivandu-se, a trimis mingea în terenul Organizației judetene:” Am lucrat cu el, pentru ca am respectat decizia Organizației care l-a votat președinte PNL”. De rasul curcilor?… Domnule Orban, cum mai puteți vorbi ca sunteți un președinte cu principii serioase, solide, și sa aflam când ați rupt lanțul de „iubire” din PNL, ca recunoașteți ca v-ati înconjurat de politicieni care „au făcut ce știu ei mai bine, afaceri”?!… Și atunci, se pune întrebarea logica: dacă ați girat și sprijinit politicieni corupți, (dumneavoastră ați recunoscut asta), cum sa mai fiți crezut pe cuvânt de onoare ca ati înființat un partid complet curat, cu oameni incoruptibili?!… Cum sa va mai creadă electoratul pe cuvânt de onoare?! …

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole