8.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ajutorul de stat pentru firmele care fac investiții cu impact major crește de la 1 milion la 5 milioane de lei – Adrian Gâdea

Sănătate

PSD își respectă angajamentul intrării la guvernare prin promovarea de măsuri și soluții cât mai bune pentru sprijinirea economiei naționale.

Ministerul Finanțelor susține ca sectoarele strategice, care fac investiții de înaltă tehnologie și valoarea adăugată mare, să beneficieze de un ajutor de stat MAJORAT de la 1 la 5 milioane de lei. Suma totală disponibilă: 1,8 miliarde de lei.

Cererile de acord pentru finanțare vor fi analizate pe baza unui punctaj, care evaluează atingerea obiectivului, încadrarea în bugetul anual alocat sau în bugetul total al schemei, după caz.

Durata sesiunilor de depunere a cererilor de acord pentru finanțare va fi de 30 zile lucrătoare, pentru a permite participarea unui număr cât mai mare de operatori economici. Frecvența sesiunilor de depunere va fi de 30 de zile, pentru a exista posibilitatea desfășurării mai multor sesiuni de depunere într-un an calendaristic.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole