11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Consilierii județeni au aprobat 16 proiecte de hotărâre de consiliu județean

Sănătate

Joi, s-a desfasurat ședința ordinară a Consiliului Județean Teleorman, prezidata de Președintele Adrian Gadea. În cadrul ședinței ordinare, au fost adoptate 16 hotărâri de consiliu județean. Una dintre aceste hotărâri are în vedere modernizarea drumului județean DJ 601 B, tronsonul Cosmești –Siliștea, cu o lungime de 8,16 km., obiectiv de investiții care va contribui la dezvoltarea și modernizarea infrastructurii județene de transport rutier, asigurând cele mai bune condiții de deplasare pentru cetățeni.

De asemenea, consilierii județeni, au aprobat pentru anul în curs, cofinanțarea și o cotă-parte de 50% din cheltuielile de funcționare a serviciilor sociale care funcționează în mediul rural, pentru asigurarea unor standarde minime de calitate, în centrele de zi pentru copii, precum și în centrele sociale pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și a celor cu nevoi speciale, în localitățile Saelele, Talpa, Gratia, Dobrotești și Zâmbreasca.

O altă hotărâre importantă, pe care au adoptat-o joi, se referă la rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2022.

Ca urmare a adoptării unei alte hotărâri importante de consiliu județean, se va putea asigura locuințe de serviciu pentru medicii care au domiciliul în alt județ și își desfășoară activitatea în cadrul unităților sanitare din subordinea consiliului județean. Cele 3 locuințe de serviciu la care se vor efectua mai întâi lucrări de reparație, vor putea fi pregătite și amenajate corespunzător pentru medici, în cel mai scurt timp.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole