23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Inconștiență totală: Fără permis de conducere, la volan, pe drumurile publice!

Sănătate

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite mai multe dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24 940 de lei, au reținut 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.
Dintre acestea, 20 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 35 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 4 sancțiuni pentru telefon mobil și 9 sancțiuni pentru alte abateri.

Astfel, la data de 06 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Crîngu au depistat un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Călmățuiu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, în localitatea Salcia, județul Teleorman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole