12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

Agenția Națională Antidrog – Rezultatele campaniei ”APROAPE DE TINE!”

Sănătate

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire Evaluarea și Consiliere Antidrog Sector 2 București, a derulat campania de prevenire, informare, si conștientizare ”APROAPE DE TINE!”.

Această campanie a fost implementată de către Poliția Locală Sector 2, în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sector 2 București, pentru conștientizarea elevilor din liceele și colegiile din sectorul 2 al capitalei cu privire la riscurile la care se expun dacă consumă noi substanțe psihoactive.

Campania a fost susținută, în perioada 14 februarie – 14 aprilie a.c., prin intermediul căreia specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sector 2 și polițiștii locali au transmis un mesaj preventiv către comunitatea de elevi, în ceea ce privește efectele fiziologice, psihologice și sociale care apar la consumatorii de substanțe psihoactive și consecințele legale ce decurg din aceste fapte.

În cadrul acestei campanii, au fost diseminate materiale informative și au fost purtate discuții cu elevii din cadrul a 10 licee și polițiștii din sectorul 2 Bucuresti, având 770 de beneficiari.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole