17.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman – Stadiul autorecenzării și autorecenzării asistate interval 14 martie – 01 mai 2022

Sănătate

În intervalul 14 martie – 01 mai 2022, al perioadei de autorecenzare şi autorecenzare asistată pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor runda 2021, au fost completate un număr de 119920 chestionare* la nivelul judeţului Teleorman. Dintre acestea, 34358 chestionare au fost completate în mediul urban şi 85562 în mediul rural.

Din numărul total de chestionare completate, 99179 chestionare au fost completate prin autorecenzare asistată de către recenzori, iar 20741 chestionare au fost completate prin autorecenzare directă, fără sprijin din partea recenzorilor.

Referitor la U.A.T.-urile care au realizat un grad foarte bun de autorecenzare şi autorecenzare asistată, se numără în ordine: Dracea, Poroschia, Răsmireşti, Crângu, Fântânele, Tigăneşti, Beciu, Gratia, Drăgăneşti de Vede, oraşul Zimnicea, Vedea şi Brânceni.

La polul opus, se situează, descrescător: Islaz, Peretu, Mavrodin, Plosca, Segarcea-Vale, Troianul, Balaci, Talpa şi Crevenicu.

Pentru informaţii detaliate privind desfăşurarea RPL 2021, vă rugăm să consultaţi www.recensamantromania.ro ( site unde poate fi accesată PLATFORMA DE AUTORECENZARE).

Pe acest site a fost inclusă şi o secţiune de întrebări frecvente https://www.recensamant romania.ro/intrebari-frecvente/ , grupate pe 11 categorii care explică termenii importanţi folosiţi în chestionarul de recensământ.

*) Notă explicativă:

Numărul de chestionare completate nu este egal cu numărul chestionarelor validate şi nici cu numărul de persoane recenzate.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole