11.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 18, 2024

Alcool la volan în Alexandria și conducere cu permisul suspendat la Roșiori de Vede

Sănătate

Miercuri, la ora 07:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Alexandria, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului ”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

În aceiași zi, la orele 21:05, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Roșiori de Vede-Biroul Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Roșiori de Vede, având dreptul de a conduce vehicule suspendat.                                                               

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de  “conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul cu permisul de conducere suspendat ”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole