15.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

1.532.392.372 lei, investiții pentru alimentarea cu apă curentă, canalizare şi infrastructură rutieră în județul Teleorman, fonduri alocate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”! – Dănuț Cristescu

Sănătate

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației a aprobat sumele alocate prin Programul Național de Investiții, pentru dezvoltarea şi modernizarea comunităților locale.

Județul Teleormam va primi fonduri în valoare de 628.378.918 lei pentru proiecte de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare şi alți 875.652.784lei, pentru proiecte de infrastructură rutieră: drumuri şi poduri.

Felicit primarii care au lucrat la proiectele depuse!

Felicit Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, pentru sprijinul și consultanța acordată în vederea elaborării și depunerii proiectelor.

Aceste investiții sunt absolut necesare pentru modernizarea municipiilor, orașelor, comunelor și trebuie tratate cu maximă responsabilitate de primari, consilii locale, etc.

Este important ca investițiile realizate să aducă dezvoltare economică, socială și creşterea nivelului de trai al teleormănenilor, indiferent dacă aceştia locuiesc în mediul rural sau urban.

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole