8.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Concursul organizat și premiat de Primăria Alexandria „Primăvara – Cântec și Mișcare” a ales câștigătorii

Sănătate

Astăzi, 11.05.2022, au fost premiați participanții concursului „ Primăvara – Cântec și Mișcare”, dedicat preșcolarilor din municipiul Alexandria.

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, va felicita și înmâna personal premiile câștigătorilor concursului la o dată ulterioară, stabilită de comun acord cu grădinițele câștigătoare.

Concursul s-a desfășurat astăzi, începând cu ora 09.00, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, pe secțiuni: cântec și dans, la care au participat grădinițele din Alexandria.

Jurizarea s-a făcut pe baza criteriilor din tema de concurs de către Florin Vasilică, președintele juriului de concurs dar și de Mirela Haddad și Sorin Grosu, membrii juriului.

În urma acordării punctajului pe fiecare dintre secțiunile precizate mai sus, marele premiu, care consta în masă senzorială luminoasă pentru apă și nisip, a fost acordat astfel:

1. Secțiunea ”Cântec”: Grădinița cu P.P. Ion Creangă;

2. Secțiunea ”Dans”: Grădinița cu P.P. nr. 6.

Primăria Alexandria a acordat tuturor preșcolarilor înscriși la concurs diplome și a oferit dulciuri ca și premii de participare.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole