21.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Recensământ Alexandria – Au mai rămas doar 3 zile în care puteți să completați Chestionarul de recensământ online

Sănătate

Etapa de autorecenzare se apropie de final și, în acest sens, dorim să reamintim cetățenilor următoarele:

  • persoanele salariate care se autorecenzează prin intermediul platformei online, pusă la dispoziția cetățenilor, au dreptul la o zi liberă, plătită, indiferent dacă lucrează în sectorul public sau privat.

Ziua liberă plătită se acordă în scopul încurajării utilizării cu predilecţie a acestei metode;

  • în perioada 16 mai-17 iulie 2022 se va desfășura etapa interviului față în față, cu recenzor, pentru

persoanele care nu au participat la autorecenzare sau nu au completat un chestionar validat. În acest sens, un recenzor se va prezenta la adresa dvs. de domiciliu pentru a vă supune interviului obligatoriu, conform legii.

Precizăm faptul că recensământul este obligatoriu, iar sustragerea de la participarea la una dintre etape – autorecenzare online sau interviu față în față, cu recenzor – se penalizează conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 19/2020 privind organizarea şi desfăşurarea Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit datelor oficiale prezentate de Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman, Municipiul Alexandria înregistrează o pondere a chestionarelor completate de 43,4 % și ocupă astfel locul 6 în TOP REŞEDINŢE DE JUDEŢ, detalii aici https://www.facebook.com/djsteleorman/posts/315427377421534.

Vă reamintim faptul că încă vă veți putea prezenta până la data de 15 mai, inclusiv, la unul dintre centrele de autorecenzare asistată, astfel:

1. la sediul Primăriei Alexandria, str. Dunării, nr. 139, Alexandria, jud. Teleorman;

2. la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor cu locația 1 – Stare Civilă, str. Ion Creangă, nr. 57, Alexandria, jud. Teleorman;

3. la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor cu locația 2 – Evidența Persoanelor, str. Ion Creangă, nr. 57, Alexandria, jud. Teleorman;

4. la sediul S.C. Piețe și Târguri Alexandria S.R.L., din bl. Piața Peco, str. Țos. Turnu Măgurele, Alexandria, jud. Teleorman;

5. la sediul Centrului Multifuncțional pentru Tineri Alexandria, str. Confederației, nr. 1, Alexandria, jud. Teleorman;

6. la sediul Clubul Pensionarilor, et. 1, Piața Centrală, str. Libertății, Alexandria, jud. Teleorman;

7. la sediul Direcției de Asistență Socială, str. Dunării, nr. 139, Alexandria, jud. Teleorman;

8. la sediul Centrului Rezidențial pentru Persoane fără Adăpost, str. Dunării, nr. 280, Alexandria, jud. Teleorman.

Spațiile mai sus-menționate au fost amenajate special, în scopul autorecenzării asistate a populației, și sunt semnalizate corespunzător.

Mai mult, vă informăm faptul că informaţiile colectate prin intermediul chestionarelor individuale vor fi prelucrate în conformitate cu legislaţia în vigoare privind protecţia datelor cu caracter personal.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole