14.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

IPJ Teleorman – 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21390  lei și 4 permise de conducere reținute

Sănătate

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat  43 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21390  lei, au reținut 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Dintre acestea, 25 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 2 sancțiuni pentru depășire,  4 sancțiuni pentru alte abateri și 2 sancțiuni pentru lipsă ITP.

             La data de 12 mai a.c., orele 23:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele, au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Turnu Măgurele, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta o mostră biologică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive ”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole