8.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Întrunirile Consiliului Național al PNL și al Ligi Aleșilor Locali cimentează noua echipă de la conducerea PNL

Sănătate

Alegerea noului șef al PNL în Aprilie în persoana lui Nicolae Ciucă, după demisia lui Florin Cîțu, anunța iminenta schimbare de garnitură de la nivelul superior al conducerii partidului. Această schimbare s-a concretizat astăzi prin alegerea de către Consiliul Naţional al PNL a lui Dan Motreanu în funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice cu 736 de voturi, a ministrului de Interne Lucian Bode, în funcţia de secretar general al partidului 606 voturi și nu în ultimul rând a senatorului Virgil Guran în cea de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale cu 459 de voturi.

Echipa PNL Teleorman a fost prezentă la cele două evenimente avându-l în frunte pe senatorul Eugen Pîrvulescu, ocazie cu care acesta a iterat noile obiective pentru perioada următoare, anume: implicarea activă în proiectele promise în campania electorală cu scopul câștigării alegerilor din anul 2024.

Îl felicit pe această cale pe prietenul Virgil Guran cu speranța că va găsi o cale de revigorare a PNL după performanța scăzută a echipei de conducere anterioare. Oricum, urmează o perioadă dură pentru tandemul guvernamental format din PSD-PNL-UDMR, având în vedere situația economică din România și a evenimentelor internaționale care au curbat revenirea mult așteptată de după perioada dezastruoasă pandemică.

Rămâne să vedem cum va reacționa tabăra Cîțu. Va imita acțiunile echipei Orban părăsind partidul sau va lupta din interior punând bețe în roate actualei conduceri!? Oricare din cele două variante nu ar aduce nimic bun organizației liberale.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole