10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Bilanțul PSD după primele 6 luni de guvernare a însemnat o evaluare realistă, un raport onest în fața oamenilor – Adrian Gâdea

Sănătate

E un fapt că odată cu intrarea la guvernare, echipa PSD a impus și a susținut multe programe și măsuri BUNE. Dovadă, creșterea economică record a României la nivel european, din primul trimestru. Dacă PSD nu era la guvernare, aceste măsuri și aceste rezultate bune nu existau!PSD a intrat la guvernare să scoată țara din haosul total în care ajunsese captivă.

Stabilizare situației, traversarea crizelor multiple suprapuse, REFACEREA echilibrelor economice, a încrederii și a bunăstării oamenilor! Acestea au fost și rămân obiective esențiale ale PSD.

În șase luni, PSD a promovat trei pachete de măsuri sociale și economice de ”Sprijin pentru România”. Peste 12 milioane de români beneficiază de aceste măsuri, iar sute de mii decompanii de scheme de sprijin pentru dezvoltare!

Însă nu este suficient! Bunele rezultate economice ÎNCĂ nu se văd în buzunarele oamenilor.

PSD lucrează la un nou plan de măsuri menit să asigure o și mai mare securitate alimentară și să protejeze cetățenii față de creșterea prețurilor la alimente. Care să conducă la independența energetică a țării. Care să continue să sprijine masiv companiile românești.

Pentru PSD a fost și rămâne un obiectiv cheie DEZVOLTAREA COMUNITĂȚILOR LOCALE, care se poate realiza prin PNRR și programul național Anghel Saligny.

Refacerea ECHITĂȚII sociale este un alt obiectiv major. Trebuie găsit un echilibru corect între muncă și capital. În viziunea PSD este necesară o reducere a poverii fiscale pe salariile mici, prin acordarea deducerilor fiscale, simultan cu o creștere a impozitării capitalului, fără ca acest lucru să afecteze dezvoltarea ulterioară a unei afaceri.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole