21.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 8, 2024

Primarii USR reabilitează terenuri și săli de sport, construiesc stadioane și investesc în baze sportive

Sănătate

Sectorul 2. Radu Mihaiu investește în proiectul Cartierului Micilor Sportivi de la Baza Granitul, format dintr-o creșă cu 100 de locuri, o grădiniță cu profil sportiv pentru 100 de copii și un complex sportiv cu terenuri de fotbal, de tenis, bazin de înot, patinoar, o bază sportivă nautică și o zonă de parc.

Brașov. 32 de terenuri de sport noi sau reabilitate sunt prevăzute în program pentru acest an. O investiție de 7,5 milioane de lei făcută de Allen Coliban. Pe baza solicitărilor trimise, școlile vor fi dotate cu tot ceea ce au nevoie, de la mingi de fotbal, baschet, volei sau rachete de tenis și badminton, la saltele și echipamente de fitness.

Bacău. Lucian Daniel Stanciu Viziteu pregătește investiții importante în sport. Vor fi construite un stadion municipal și o bază sportivă modernă, vor fi reabilitate două baze sportive de referință din Bacău, în care nu s-a mai investit nimic în ultimii 40 de ani și vor fi amenajate două Street Workout-uri.

Sectorul 1. Clotilde Armand a refăcut terenurile de baschet din parcuri și a reușit să obțină redeschiderea Bazei sportive „Cireșarii”, închisă de ani întregi. Primarul USR a făcut mai multe solicitări către Ministerul Educației, pentru a prelua în administrare spațiul, ca acesta să fie îngrijit și pus la dispoziția comunității.

Alba Iulia. Gabriel Pleșa are în lucru două baze sportive și o sală de sport. 2,7 milioane de lei au fost investite în reabilitarea pistei de atletism de la stadionul municipal și alte 2 milioane de lei vor fi investite în refacerea gazonului. În școlile din Alba Iulia, primarul USR va amenaja două locuri noi de joacă și două terenuri de sport.

Câmpulung Muscel. Elena Lasconi amenajează peste 100.000 de metri pătrați de spații verzi, cu terenuri multifuncționale, aparate de fitness, calisthenics, un patinoar și un teren de baschet. Valoarea investiției este de peste 16 milioane de lei.

Victoria. Camelia Bertea a terminat un studiu geotehnic pentru un teren de 5.000 de metri pătrați pentru construirea unui bazin didactic de înot.

USR PLUS Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole