5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Mai putem vorbi de „România Educată”?

Sănătate

La ședința extraordinară a CJ Teleorman de astăzi, colegii consilieri PNL au sfidat încă o dată interesele teleormănenilor, lăsând în urma votului lor, într-un dispreț total, o școală fără acoperiș, la Turnu-Măgurele, ce trebuia reparată de urgență. Dar și drumuri județene pentru care, din nou, au respins proiectul de hotărâre privind încadrarea pe niveluri de viabilitate și de intervenție în timpul iernii, parcă dorindu-și ca deszăpezirea să ne ia „pe nepregătite”, în condițiile în care ar trebui demarate din timp, cu responsabilitate, toate procedurile.

Este vorba despre reparațiile urgente care trebuie făcute la Școala gimnazială nr.4 Turnu-Măgurele, despre proiectul privind sprijinul financiar din partea consiliului județean, pentru refacerea acoperișului. Proiect respins. Este vorba despre copiii și cadrele didactice care vor fi obligați să stea cu umbrela la cursuri. Mai putem vorbi de „România Educată”? Așa înțeleg consilierii PNL să ”dezvolte” Teleormanul? Cu lozinci?

Cetățenii din Teleorman nu merită să aibă siguranța că, pe timpul iernii, se va acționa la timp pentru deszăpezirea drumurilor județene?

Ce alte priorități au consilierii județeni PNL? Doar să respingă, fără justificare, proiectele de hotărâre în ședință?

Consider că, în cadrul ședințelor de consiliu județean, prioritatea o au problemele și nevoile cetățenilor, care nu au culoare politică și trebuie rezolvate cu maximă responsabilitate și nu amânate „sine die” după bunul plac al unor consilieri, care vin la ședințe doar pentru a pune în practică ordinele primite de la șefi, fără a conștientiza că poartă întreaga responsabilitate. Adrian Gadea presedinte CJ Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole