16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Pompier teleormănean ieșit la pensie în aplauzele colegilor!

Sănătate

Din păcate, timpul este neiertător și pentru pompierii salvatori teleormăneni, iar momentul când trebuie să își ia la revedere de la colegi și să predea ștafeta celor mai tineri este unul încărcat de emoții pentru întreaga „familie”, cum obișnuiesc să-i spună cu toții.

Astăzi, la sediul Detașamentului de Pompieri Alexandria, a fost ultima tură de serviciu pentru plt.adj.șef Mardale Viorel, conducător auto (autospeciale), care va ieși la pensie mâine, 13.07.2022, motiv pentru colegi de a imortaliza acest moment unic în viața fiecăruia dintre ei.

Pe timpul activității sale, salvatorul nostru s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în menținerea în stare de operativitate a autospecialelor și echipamentelor de intervenție, precum și pe timpul misiunilor încredințate, pe care le-a dus la bun sfârșit de fiecare dată, cu multe vieți și bunuri materiale salvate.

Acum, la finalul carierei sale, ne exprimăm admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității noastre, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni.

Cu prilejul pensionării, îi transmitem multă sănătate, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o #PENSIE cât mai lungă!

ISU Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole