11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Examenul de bacalaureat va fi restructurat

Sănătate

Examenul de bacalaureat va fi restructurat pentru că avem nevoie de absolvenți autonomi, de absolvenți care să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor și să gândească critic, de absolvenți care să caute soluții creative – și nu bazate pe șabloane – la problemele pe care le întâmpină societatea, de absolvenți care să fie antreprenori sau să muncească eficient și să plătească impozite și taxe în România, astfel încât banii investiți în educație să se întoarcă în sistemul de învățământ și în alte servicii publice.

Avem nevoie de absolvenți care să producă bunăstare, să aibă capacitatea de a face acest lucru în mod inovativ, orientat spre viitor, și nu doar reproducând tipare existente. Pe scurt, pentru a avea succes în viață. Astfel, absolventul va putea face față cerințelor actuale ale angajatorilor printr-un bagaj de cunoștințe precum limba de circulație internațională și competențe digitale.

Intră pe www.legile-educatiei.pnl.ro și lasă-ne un mesaj cu sugestiile tale de îmbunătățire a noilor prevederi. Împreună, așezăm bazele unui sistem de învățământ mai bun, mai performant!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole